Antalya'da Kurban Bayramı'nda Sahillerde Yoğunluk - Son Dakika
Son Dakika Logo

Antalya'da Kurban Bayramı'nda Sahillerde Yoğunluk

Antalya\'da Kurban Bayramı\'nda Sahillerde Yoğunluk
29.06.2023 13:50

Antalya'da Kurban Bayramı'nın ikinci gününde vatandaşlar ve turistler, sahillerde yoğunluk oluşturdu. Yurt dışından ziyaretçilerin yanı sıra Kurban Bayramı tatili dolayısıyla Antalya'ya gelen yerli turistler, sabahın erken saatlerinden itibaren Konyaaltı ve Lara plajlarını doldurdu. Hava sıcaklığının 29, deniz suyu sıcaklığının ise 27 derece ölçüldüğü kentte, Lara sahiline gelenlerden bazıları plaj şemsiyelerinin altında oturdu, bazıları güneşlenmeyi tercih etti. Tatilciler, serinlemek için sık sık denize girdi.

Antalya'da, Kurban Bayramı'nın ikinci gününde vatandaşlar ve turistler, sahillerde yoğunluk oluşturdu.

Yurt dışından ziyaretçilerin yanı sıra Kurban Bayramı tatili dolayısıyla Antalya'ya gelen yerli turistler, sabahın erken saatlerinden itibaren Konyaaltı ve Lara plajlarını doldurdu.

Hava sıcaklığının 29, deniz suyu sıcaklığının ise 27 derece ölçüldüğü kentte, Lara sahiline gelenlerden bazıları plaj şemsiyelerinin altında oturdu, bazıları güneşlenmeyi tercih etti.

Tatilciler, serinlemek için sık sık denize girdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Turizm Antalya'da Kurban Bayramı'nda Sahillerde Yoğunluk - Son Dakika


Advertisement