Bayramı İstanbul'da Geçireceklere Tatil Önerileri - Son Dakika
Turizm

Bayramı İstanbul'da Geçireceklere Tatil Önerileri

Bayramı İstanbul\'da Geçireceklere Tatil Önerileri

Ramazan Bayramı'nın yaklaştığı şu günlerde tatil planları başladı bile. İl dışına çıkacaklar için tatil planları oluşmaya dursun bayramı İstanbul'da geçirmek isteyenler için de birçok gezilip görülecek yer seçenekleri mevcut.

23.05.2019 11:54  Güncelleme: 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan Bayramını İstanbul'da geçireceklerin üzülmesine gerek yok. Bir ülke büyüklüğündeki İstanbul'da halen gezilip görülecek yerler mevcut. Bu bayramı İstanbul'u keşfetmeye adayanlara 7 İstanbul mekan önerisi...

JAPON BAHÇESİ

Balta limanın'da yer alan Japon Bahçesi, popüleritesini halen koruyor. Küçük Japon bahçesi fotoğraf çekmek ve farklı bir kültürü tanımak için birebir. Üstelik çocuklar yazın bu bahçede zaman geçirmeye bayılır.

Bayramı İstanbul'da Geçireceklere <a class='keyword-sd' href='/tatil/' title='Tatil'>Tatil</a> Önerileri

BALAT VE SOKAKLARI

Çoğu insan İstanbul'da yaşamasına rağmen halen Balat'ı keşfetmemiştir. Eğer siz de o gruptansanız bu bayramı bir fırsat olarak görebilirsiniz. Fener Rum Okulu ve rengarenk binaları ile balat adeta görsel şölen sunuyor. Kiliseleri ve hikayeleri ile kozmopolit yaşam şekliyle ve birbirinden farklı küçük kafeleri ile kesinlikle keşfedilmeye değer.

Bayramı İstanbul'da Geçireceklere Tatil Önerileri

ANADOLU HİSARI

Beykoz'da yer alan Anadolu Hisarı, hem denizi ve yeşili aynı anda görmek isteyenler için hem de tarihi bir tatil yapmak isteyenler için adeta şans. Yeşilin ve deniz aynı potada erimiş üstüne de tarihi bir hisar ile taçlandırmış bir yer için beklemeye gerek yok.

Bayramı İstanbul'da Geçireceklere Tatil Önerileri

SAMATYA

Fatih'te bulunan Samatya, Balat'ı gezip görmüş insanlar için yeni bir tercih olabilir. Rumlar ve Türklerin hoşgörülü yaşamını görmek, mezeleri tatmak ve tarihi sokakları incelemek için Samatya, adeta bulunmaz Hint kumaşı.

Bayramı İstanbul'da Geçireceklere Tatil Önerileri

ATATÜRK ARBORETUMU

Sarıyer'de Belgrad Ormanına yakın olan Atatürk Arboretumu, botanik severler için bir tercih olabilir. Hem doğa ile bütünleşmek hem de gölü ile huzuru bulmak isteyenler ailesi ile güzel saatler geçirebilir.

Bayramı İstanbul'da Geçireceklere Tatil Önerileri

POLENEZKÖY

Beykoz sınırlarında yer alan Polenezköy, genellikle ailesi ile birlikte haftasonunu geçirmek için tercih edilen yerlerin başında geliyor. At çiftlikleri, yel değirmenleri, tabiat parkı ve daha nice özelliği ile doğa tutkunlarını kendine çekiyor.

Bayramı İstanbul'da Geçireceklere Tatil Önerileri

Son Dakika Turizm Bayramı İstanbul'da Geçireceklere Tatil Önerileri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement