Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz Samsun'a atandı - Son Dakika
Turizm

Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz Samsun'a atandı

Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz Samsun\'a atandı

Yedi yıldır Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nü sürdüren Cemal Almaz, Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne atandı. Almaz'ın görev süresince gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar da belirtildi.

01.12.2023 15:14  Güncelleme: 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yedi yıldır Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nü sürdüren Cemal Almaz, Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne atandı.

2016 yılında Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak göreve başlayan Cemal Almaz 7 yıllık görev süresince başarılı çalışmalara imza attı. Almaz döneminde Erzurum'da; İsmail Saib Sencer İl Halk Kütüphanesi'nin Yeni Hizmet Binasının Yapımı, Erzurum Arkeoloji Müzesi'nin Yeni Hizmet Binasının Yapımı, Erzurum Devlet Tiyatrosu'nun Yeni Hizmet Binası ve Sahne Yapımı, Erzurum Kongre Binasında Resim Heykel Galerisi'nin Yapımı, Aşık Sümmani Kültür Merkezi'nin Yapımı, 11 İlçede Halk Kütüphanelerinin Yapımı, Tarihi Mekanların Restorasyon Çalışmalarının Yapımı, Erzurum Adına Yapılan Tanıtım Broşürleri, Videolar ve Kitapların Baskısı, Erzurum Kültür ve Turizm Portalı ve Sitesinin Hazırlanması ve Sayısız Proje ve Restorasyon İşlerinin Yürütülmesi çalışmaları hayata geçirdi. İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz görev yaptığı dönem içerisinde birlikte çalıştığı Erzurum Valiliğine, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığına, resmi kurum ve kuruluşlara çalışma ve mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

Cemal Almaz Kimdir?

1966 Yılında Erzurum'da doğdu. Atatürk Üniversitesi Fen- Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nü iyi dereceyle bitirdi. Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde Öğretmenlik ve İdarecilik görevlerinin yanı sıra yerel gazetelerde "Tarih Böyle Diyor" konulu köşe yazarlığı ve yerel televizyonlarda " Tarihin Arka Penceresi " adlı programlar yaptı. KPSS Tarih, KPSS Anayasa, ÖSS Tarih Soru Bankası, Güncel Bilgiler adlı akademik kitapları bulunmaktadır. 2016 Ekim ayında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine atandı. Evli ve iki çocuk babası olup, iyi derecede Osmanlıca okur yazar, orta derecede Arapça, Farsça, ve İngilizce bilmektedir. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Turizm Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz Samsun'a atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement