Gökpınar Gölü, İrtifa Dalışı ile Dalış Turizminin Yeni Cazibe Merkezi - Son Dakika
Turizm

Gökpınar Gölü, İrtifa Dalışı ile Dalış Turizminin Yeni Cazibe Merkezi

Gökpınar Gölü, İrtifa Dalışı ile Dalış Turizminin Yeni Cazibe Merkezi

Sivas'ın Gürün ilçesinde bulunan Gökpınar Gölü, turkuaz rengi ve berrak suyuyla dikkat çekiyor. Göl, turistlerin uğrak yeri olmasının yanı sıra dalış turizminde de cazibe noktası haline geldi. Yerli ve yabancı turistler, Yıldız Doğa Sporları Kulübü eğitmenleri eşliğinde gölde irtifa dalışı yapabiliyor. Sivas Valisi Yılmaz Şimşek de gölü ziyaret ederek dalış yaptı ve keyifli bir deneyim yaşadığını belirtti. Tüm dalışseverler, bu tecrübeyi tatmaya davet ediliyor.

02.08.2023 13:56  Güncelleme: 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SİVAS'ın Gürün ilçesinde turkuaz rengi ve berrak suyu ile dikkati çeken Gökpınar Gölü, irtifa dalışı ile dalış turizminin yeni cazibe merkezi oldu.

?Turkuaz rengi ve berrak suyu ile turistlerin uğrak yeri Gökpınar Gölü, dalış turizminde de cazibe noktası oldu. Gölün bulunduğu mesire alanına gelip, piknik yapan yerli-yabancı turistler, burada Yıldız Doğa Sporları Kulübü eğitmenlerince önce bilgilendiriliyor ardından derinliği 11 metreyi bulan göle irtifa dalışı yapıyor. Sivas Valisi Yılmaz Şimşek de gölü ziyaret ederek, dalış yaptı. Sivas'ın eşsiz güzellikteki turkuaz renkli gölünde keyifli bir dalış yaptıklarını ifade eden Vali Şimşek, "Tüm dalışseverleri, soğuk su ve yüksek irtifa dalışı için bu tecrübeyi tatmaya davet ediyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Turizm Gökpınar Gölü, İrtifa Dalışı ile Dalış Turizminin Yeni Cazibe Merkezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement