Kocaeli Turizm ve Bisiklet Festivali'ne 68 Bin Kişi Başvuru Yaptı - Son Dakika
Turizm

Kocaeli Turizm ve Bisiklet Festivali'ne 68 Bin Kişi Başvuru Yaptı

Kocaeli Turizm ve Bisiklet Festivali\'ne 68 Bin Kişi Başvuru Yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 3. Kocaeli Turizm ve Bisiklet Festivali'ne 68 bin kişi başvuru yaptı. Kandıra ilçesinde gerçekleştirilecek olan festival, bisiklet tutkunlarını ağırlayacak. Festival kayıt sayfası açıldıktan sonra kısa sürede 68 bin 35 kişi başvuru formunu doldurdu. Festivalde katılımcılar, Kandıra'nın turistik mekanlarını keşfetmek için bisiklet kullanacak ve ilçenin yöresel lezzetlerini tatma imkanı bulacak.

14.07.2023 12:17

Kocaeli Büyükşehir Belediyesince Kandıra ilçesinde düzenlenecek "3. Kocaeli Turizm ve Bisiklet Festivali"ne 68 bin kişi başvuru yaptı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, doğal güzellikleri, mavi bayraklı plajları ve yöresel lezzetleriyle tanınan sahil kenti Kandıra, bisiklet tutkunlarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Festivalin kayıt sayfasının aktif edilmesinin ardından kısa sürede 68 bin 35 kişi başvuru formu doldurdu. Yoğun talep sonrası sadece 1 dakika içerisinde 300 asil ve 181 yedek kayıt alındı.

Bu yıl 7-10 Eylül'de düzenlenecek festivale katılan bisikletçiler, Kandıra'nın turistik mekanlarını tanımak için pedal çevirecek.

Festival süresince çadırda konaklayacak katılımcılar, Kerpe'den başlayarak Bağırganlı, Cebeci, Akçakoca Bey Mezarı, Babatepe, Pembe Kayalar, Babalı Kültür Alanı gibi tarihi ve doğal mekanların yer aldığı Zambak Yolu'nda bisiklet kullanacak.

Katılımcılar ayrıca ilçenin yöresel lezzetlerini tatma imkanı bulacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Turizm Kocaeli Turizm ve Bisiklet Festivali'ne 68 Bin Kişi Başvuru Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement