Meksikalı İş İnsanı Antalya'ya Lüks Yatıyla Tatil İçin Geldi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Meksikalı İş İnsanı Antalya'ya Lüks Yatıyla Tatil İçin Geldi

Meksikalı İş İnsanı Antalya\'ya Lüks Yatıyla Tatil İçin Geldi
22.06.2023 17:11  Güncelleme: 17:12

Meksikalı iş insanı Ricardo Salinas Pliego, dünyanın en pahalı yatlarından biri olan 'Lady Moura' ile Antalya'ya tatile geldi. Yat, Belek Turizm Merkezi'ndeki sahilin açıklarına demir attı. Pliego, yatta kalıyor ve özel helikopteriyle golf sahasına gidip oyun oynuyor. Yat, daha önce eski ABD Başkanı George H. W. Bush ve eşi Barbara Bush dahil birçok ünlü ismi ağırlamıştı. 80 kişilik mürettebatı, hastanesi, güvertesindeki kumsal sahili ve yaklaşık 20 metrelik yemek masasıyla dikkat çekiyor.

Meksikalı iş insanı Ricardo Salinas Pliego, "Lady Moura" adlı lüks yatıyla Antalya'ya tatile geldi.

Dünyanın en pahalı yatlarından biri olarak nitelendirilen "Lady Moura", Belek Turizm Merkezi'ndeki sahilin açıklarına demir attı.

Kente tatil için gelen Pliego, yatta kalıyor, özel helikopteriyle golf sahasına gelip oyun oynuyor.

Daha önce de eski ABD Başkanı George H. W. Bush ve eşi Barbara Bush dahil birçok ünlü ismi ağırlayan yat, 80 kişilik mürettebatı, hastanesi, güvertesindeki kumsal sahili ve yaklaşık 20 metrelik yemek masasıyla dikkati çekiyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Turizm Meksikalı İş İnsanı Antalya'ya Lüks Yatıyla Tatil İçin Geldi - Son Dakika


Advertisement