Muğla Bodrum'a Malta ve Bahamalar bayraklı iki kruvaziyer yanaştı - Son Dakika
Turizm

Muğla Bodrum'a Malta ve Bahamalar bayraklı iki kruvaziyer yanaştı

Muğla Bodrum\'a Malta ve Bahamalar bayraklı iki kruvaziyer yanaştı

Muğla'nın Bodrum ilçesi limanına Malta bayraklı Star Flyer ve Bahamalar bayraklı Emerald Azurra adlı iki kruvaziyer yanaştı. Star Flyer'da 156 ABD'li yolcu ve 75 personel bulunurken, Emerald Azurra'da 100 ABD'li yolcu ve 77 mürettebat bulunuyor. Yolcular gümrük işlemlerinin ardından Bodrum'da yürüyüş, alışveriş ve denize girme gibi aktivitelerde bulundu. Star Flyer akşam saatlerinde Dalyan'a, Emerald Azurra ise Rodos Limanı'na hareket edecek.

01.08.2023 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malta bayraklı "Star Flyer" ile Bahamalar bayraklı "Emerald Azurra" adlı iki kruvaziyer, Muğla'nın Bodrum ilçesi limanına yanaştırıldı.

Rodos Limanı'ndan gelerek Bodrum Cruise Port İskelesi'ne yanaşan 111 metrelik Star Flyer isimli yolcu gemisinde çoğunluğu ABD'li 156 yolcu ile 75 personel bulunuyor.

Patmos Limanı'ndan gelen Bahamalar bayraklı 110 metrelik Emerald Azurra'da da ABD'li 100 yolcu ve 77 mürettebat bulunuyor.

Gemilerden inen yolcular, gümrük işlemlerinin ardından Paşatarlası, Kumbahçe ve Cumhuriyet Caddesi'nde yürüyüş ve alışveriş yaptı. Bazıları da Bodrum kıyılarında denize girdi, tarihi alanları gezdi.

"Star Flyer"in akşam saatlerinde Dalyan'a, "Emerald Azurra"nın ise Rodos Limanı'na hareket edeceği öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Turizm Muğla Bodrum'a Malta ve Bahamalar bayraklı iki kruvaziyer yanaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement