Shanghai Disney Resort, Zootopia temalı bir alan açacak - Son Dakika
Turizm

Shanghai Disney Resort, Zootopia temalı bir alan açacak

Shanghai Disney Resort, Zootopia temalı bir alan açacak

Shanghai Disney Resort, 20 Aralık'ta Zootopia temalı bir alan açacağını duyurdu. Bu alan, dünyadaki Disney parkları arasında ilk olarak Shanghai Disney Resort'ta açılmış olacak. Alan, Walt Disney Animasyon Studios'un filmi Zootopia temel alınarak hazırlanacak ve sekizinci temalı alan olacak. Yeni alan, yenilikçi eğlence, hediyelik ürünler, farklı yiyecek ve içecekler, büyük bir tema parkı cazibesi ve daha fazlasıyla filme ve karakterlerine hayat verecek. Alanın resmi açılışından önceki haftalarda, filmin oyuncuları ve davetli katılımcılar bazı özellikleri deneyimleme fırsatı bulacak. Shanghai Disney Resort, dünyanın en hızlı genişleyen Disneyland'ı haline gelmiştir.

26.10.2023 16:13

Zootopia temalı alandan çeşitli görüntüler

Shanghai Disney Resort, Salı günü yaptığı açıklamada 20 Aralık'ta Zootopia temalı bir alan açacağını duyurdu. Bu alan, dünyadaki Disney parkları arasında ilk olarak Shanghai Disney Resort'ta açılmış olacak.

Walt Disney Animasyon Studios'un filmi "Zootopia" (Zootropolis: Hayvanlar Şehri) temel alınarak hazırlanan bu alan, Shanghai Disneyland'daki sekizinci temalı alan olacak.

Açıklamada yeni alanın, yenilikçi eğlence, hediyelik ürünler, farklı yiyecek ve içecekler, büyük bir tema parkı cazibesi ve çok daha fazlasıyla filme ve karakterlerine hayat vereceği belirtildi.

Alanın resmi açılışından önceki haftalarda, filmin oyuncuları ve davetli katılımcılar belirli tarihlerde bazı özellikleri deneyimleme fırsatı bulacak.

Shanghai Disney Resort, 16 Haziran 2016'da altı temalı alanla açıldı. Yedinci alan olan Disney Pixar Toy Story (Oyuncak Hikayesi) Alanı'nın 2018'de açılmasıyla Shanghai Disneyland, dünyanın en hızlı genişleyen Disneyland'ı haline geldi.

Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Shanghai'dan bildiriyor. (XHTV)

Kaynak: Xinhua

Son Dakika Turizm Shanghai Disney Resort, Zootopia temalı bir alan açacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement