Sivas Valisi Gökpınar Gölü'nde İrtifa Dalışı Yaptı - Son Dakika
Turizm

Sivas Valisi Gökpınar Gölü'nde İrtifa Dalışı Yaptı

Sivas Valisi Gökpınar Gölü\'nde İrtifa Dalışı Yaptı

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Gürün ilçesinde bulunan Gökpınar Gölü'nde su altındaki flora ve faunasıyla doğal akvaryumu andıran gölde irtifa dalışı gerçekleştirdi. Şimşek, gölün turkuaz renkli suyunda keyifli bir dalış yaparak, dalışseverleri bu tecrübeyi tatmaya davet etti. Gökpınar Gölü, berrak suyu ve turkuaz mavisi görünümüyle yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor ve son yıllarda sık sık irtifa dalışlarına ev sahipliği yapıyor.

02.08.2023 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Gürün ilçesinde bulunan su altındaki flora ve faunasıyla doğal akvaryumu andıran Gökpınar Gölü'nde irtifa dalışı yaptı.

Valilikten yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Şimşek, bozkırın nazar boncuğu, Sivas'ın eşsiz güzellikteki turkuaz renkli gölünde keyifli bir dalış yaptığını belirterek, "Tüm dalışseverleri, soğuk su dalışı ve yüksek irtifa dalışı için bu tecrübeyi tatmaya davet ediyorum." ifadesini kullandı.

Kent merkezine 147, Gürün ilçe merkezine 10 kilometre mesafedeki Gökpınar Gölü, dipten kaynaklarla besleniyor ve derinliği 15 metreyi buluyor.

Berrak suyu ve turkuaz mavisi görünümüyle yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken, su altı sporlarıyla uğraşanların tercih ettiği doğal akvaryumu andıran gölde, son yıllarda sık sık irtifa dalışları gerçekleştiriliyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Turizm Sivas Valisi Gökpınar Gölü'nde İrtifa Dalışı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement