Ulugöl Tabiat Parkı ziyaretçilerini bekliyor - Son Dakika
Turizm

Ulugöl Tabiat Parkı ziyaretçilerini bekliyor

Ordu'nun Gölköy ilçesinde bulunan Ulugöl Tabiat Parkı, doğal güzelliği ile dikkat çekiyor. Projenin tamamlanmasının ardından göl turizme kazandırıldı. Yaz aylarında nilüfer çiçekleri ve rengarenk balıklarıyla kartpostallık görüntüler oluşturuyor. Türkiye'nin 36. Tabiat Parkı özelliğini taşıyan krater gölü olan Ulugöl, yaklaşık 15 metreye kadar sahip olduğu derinliğiyle dikkat çekiyor. Etrafı korunmaya alınmış orman alanı ile kaplı olan Ulugöl'e ziyaretçiler gelmeye başladı.

17.06.2023 14:43

- Ulugöl Tabiat Parkı ziyaretçilerini bekliyor

ORDU - Ordu'nun Gölköy ilçesinde bulunan ve doğal güzelliği ile dikkat çeken Ulugöl Tabiat Parkı, ziyaretçilerini bekliyor.

Ordu'nun Gölköy ilçesinde 26,5 hektar alanda yer alan Ulugöl Tabiat Parkı projesinin tamamlanmasının ardından göl turizme kazandırıldı. Ordu'nun Gölköy ilçesine 14 kilometre uzaklıkta bulunan Ulugöl, yaz aylarının gelişiyle, eşsiz doğa manzaraları ile nilüfer çiçeği ve gölün içinde bulunan rengarenk balıklarıyla kartpostallık görüntüler oluşturuyor. Türkiye'nin 36. Tabiat Parkı özelliğini taşıyan krater gölü olan Ulugöl, yaklaşık 15 metreye kadar sahip olduğu derinliğiyle dikkat çekiyor. Etrafı korunmaya alınmış orman alanı ile kaplı olan Ulugöl'e ziyaretçiler gelmeye başladı.

Aybastı ilçesinden Ulugöl'e ziyarete gelen Medet Gürnal, "Doğa harikası, el değmemiş bir yer. Gölün etrafını gezebilecek yürüyüş yolları mevcut ve yürüyüş yolların yarısı ormanın içinde geçen bir yer. Aileme beraber geldim ve nilüfer çiçekleriyle, renkli balıklarıyla tavsiye edebileceğim yer" dedi.

Ulugöl Tabiat Parkı ziyaretçilerini bekliyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Turizm Ulugöl Tabiat Parkı ziyaretçilerini bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement