Yaz geldi, havuz sezonu açıldı - Son Dakika
Turizm

Yaz geldi, havuz sezonu açıldı

Kütahya'nın şifalı sularıyla ünlü Ilıca Kaplıcaları'ndaki turizm tesislerinde havuz sezonu açıldı. Ilıca'da yenilenen hamam ve havuzlarıyla müşterilerine hizmet vermeye başlayan otel, doğal ortamıyla kaplıca keyfi sunuyor. Açık ve kapalı alanda bulunan termal havuzlar, romatizmal hastalıklar başta olmak üzere birçok rahatsızlığa şifa sağlıyor. Ilıca'nın doğa harikası bir kaplıca bölgesi olduğunu belirten otel yetkilisi, müşterilere şifalı bay termal havuz, bayan termal havuz, çocuk havuzu ve açık havuz hizmeti sunduklarını ifade etti. Vatandaşlar ise burada hem termal, hem de havuz keyfi yaşadıklarını dile getirdiler.

29.06.2023 18:38

Yaz geldi, havuz sezonu açıldı

KÜTAHYA - Kütahya'nın şifalı sularıyla ünlü Ilıca Kaplıcaları'ndaki turizm tesislerinde havuz sezonu açıldı.

Ilıca'da yenilenen hamam ve havuzlarıyla müşterilerine hizmet vermeye başlayan otel, doğal ortamıyla kaplıca keyfi sunuyor.

Otel Genel Müdür Yardımcısı Adnan Toplamaoğlu, açık ve kapalı alanda bulunan termal havuzların başta romatizmal hastalıklar olmak üzere bir çok rahatsızlığa şifa olduğunu kaydetti.

Ilıca'nın doğa harikası bir kaplıca bölgesi olduğunu kaydeden Toplamaoğlu, "Termal suların geçmişten günümüze binlerce yıldır şifa kaynağı olduğu bilinmektedir. Ülkemizdeki termal su kaynakları rezerv bakımında Avrupa'da birinci, dünyada yedinci sırada gelmektedir. Harlek Termal Otel'in sınırları içeresinde elde edilen bu doğal ortam, termal su renksiz, mineral bakımında zengin, kokusuzdur. Doğanın bir hediyesi olarak şifalı bay termal havuz, bayan termal havuz, çocuk havuzu ve açık havuzumuz müşterilerimizin hizmetindedir" ifadelerini kullandı.

Açık ve kapalı alanlarındaki havuzlardan yararlanan vatandaşlar, "Burada hem termal, hem de havuz keyfi var" dediler.

Yaz geldi, havuz sezonu açıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Turizm Yaz geldi, havuz sezonu açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement