AK Parti İl Başkanı Karabıyık İş Yeri Açılışına Katıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yaşam

AK Parti İl Başkanı Karabıyık İş Yeri Açılışına Katıldı

AK Parti İl Başkanı Karabıyık İş Yeri Açılışına Katıldı
05.05.2018 16:40

AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, kent merkezinde bir iş yerinin açılışını gerçekleştirdi.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, kent merkezinde bir iş yerinin açılışını gerçekleştirdi.

Bilecik merkez Gazipaşa Mahallesi Ahmetbey Sokak üzerine açılan Acıktım Raso Dayı 2 adlı iş yeri açılışına AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bilecikspor Başkanı Harun Dilek ve sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesi bir konuşma yapan Karabıyık, "Çok kıymetli kardeşlerim, Samet Avcı kardeşim yeni iş yerin hayırlı olsun. Bilecik'imiz büyüyor, gelişiyor sürekli her hafta yeni birkaç tane işletme açıyoruz. Bugün de 2-3 tane açılışımız var. Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu bugün de Bozüyük ilçemizde ve oraya da başka arkadaşlar gönderdik. Burada Samet kardeşimizi yalnız bırakmak istemedik. Sizlere burada her akşam en az bir kokoreç yiyin diyorum" dedi.

Konuşmanın ardından okunan dualar sonrası Karabıyık iş yerini açılışı gerçekleştirdi. Aynı zamanda Bilecikspor tirbün lideri olan Samet Avcı'nın açılış töreni sonrası Bilecikspor taraftarları meşale yakarak tezahürat yaptılar. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam AK Parti İl Başkanı Karabıyık İş Yeri Açılışına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement