Havalimanı'nda Yılbaşı Yoğunluğu: Alişan 1 Saat Kuyrukta Bekledi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Havalimanı'nda Yılbaşı Yoğunluğu: Alişan 1 Saat Kuyrukta Bekledi

29.12.2017 17:05  Güncelleme: 20:10

2018'e yurt dışında girmek isteyenler, Atatürk Havalimanı'nda yoğunluğa neden oldu. Spor ve sanat dünyasının bir çok ünlü ismi pasaport kuyruğunda uzun süre beklemek zorunda kaldı.

2018'e yurt dışında girmek isteyenler, Atatürk Havalimanı'nda yoğunluğa neden oldu. Müzik, sanat, ve spor camiasından ünlü isimler de akın etti.

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Yılbaşına iki gün kala, 2018'e yurt dışında girmek isteyenler hava ulaşımını tercih edince Atatürk Havalimanı'nda zaman zaman yoğunluk yaşandı. Gün içerisinde dış hatlar terminaline gelen yolcular pasaport kontrol noktalarında uzun kuyruklar oluşturdu.

ÜNLÜ İSİMLER AKIN ETTİ

Tatilcilerin yanı sıra çok sayıda ünlü isim de havalimanına akın etti. Ünlü şarkıcı Alişan, Oyuncu Tarık Ünlüoğlu ve şarkıcı Serkan Kaya gibi ünlü isimler yurt dışına çıktı.

Fenerbahçeli futbolcu Mauricio Isla da, model sevgilisi Gala Caldirola ile birlikte yılbaşı tatilini geçirmek üzere Paris'e gitti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Havalimanı'nda Yılbaşı Yoğunluğu: Alişan 1 Saat Kuyrukta Bekledi - Son Dakika


Advertisement