Bandırma Belediyesi Yeşil Alanları Artırıyor ve Ulaşımı Düzenli Hale Getiriyor - Son Dakika
Yaşam

Bandırma Belediyesi Yeşil Alanları Artırıyor ve Ulaşımı Düzenli Hale Getiriyor

Bandırma Belediyesi Yeşil Alanları Artırıyor ve Ulaşımı Düzenli Hale Getiriyor

Bandırma Belediyesi, kentteki yeşil alan miktarını artırırken aynı zamanda dönel kavşaklarla ulaşımı düzenli ve güvenli hale getiriyor. Yapılan çalışmalarla yeşil alanlar daha modern ve estetik bir görünüme kavuşurken, mevcut alanların da periyodik bakımı yapılıyor. Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, yeşil ve yaratıcı bir Bandırma hedefine ulaşmak için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

20.10.2023 10:56  Güncelleme: 10:59

Bandırma Belediyesi, bir yandan kentteki kişi başına düşen yeşil alan miktarını arttırırken bir yandan da yaptığı dönel kavşaklar ile ulaşımı düzenli ve güvenli hale getiriyor.

Yaptığı yeni çalışmalarla yeşil alanları daha modern ve estetik bir hale getiren Bandırma Belediyesi,mevcutta olanların da periyodik bakımını gerçekleştirmeye devam ediyor. Yapılan peyzaj çalışmaları ile kentin yolları şık bir görünüme kavuşuyor.

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, "Yeşilimizi koruyor ve yaşatıyoruz. Çocuklarımıza, gençlerimize ve değerli hemşehrilerimize daha iç açıcı ve bol yeşilli bir çevre kazandırmak için çalışmaya devam edeceğiz. Adil, yeşil ve yaratıcı bir Bandırma hedefimize beraberce ulaşacağımıza, birlikte başaracağımıza tüm kalbimle inanıyorum" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Bandırma Belediyesi Yeşil Alanları Artırıyor ve Ulaşımı Düzenli Hale Getiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement