Bayraklı Belediyesi, Cumhuriyet'in 100. yılını coşkuyla kutluyor - Son Dakika
Yaşam

Bayraklı Belediyesi, Cumhuriyet'in 100. yılını coşkuyla kutluyor

Bayraklı Belediyesi, Cumhuriyet\'in 100. yılını coşkuyla kutluyor

Bayraklı Belediyesi, Cumhuriyet'in 100. yılını coşkuyla kutlamak için kentin tüm cadde ve sokaklarını Atatürk ve Türk bayraklarıyla süsledi. Özel tasarım bayraklar ve kutlama etkinlikleri büyük beğeni topladı. Belediye Başkanı Serdar Sandal, Cumhuriyet'in ilk günkü inanç ve kararlılıkla daha nice yüz yıllar yaşatılacağını belirtti. Tiyatro gösterileri, müzik dinletisi ve spor etkinlikleriyle de Cumhuriyet sevdalıları bir araya geldi.

26.10.2023 14:14  Güncelleme: 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet'in 100'üncü yılını coşkuyla kutlamaya hazırlanan Bayraklı Belediyesi, kentin tüm cadde ve sokaklarını Atatürk ve Türk bayraklarıyla süsledi. 100'üncü yıl anısına hazırlanan özel tasarım bayraklar ve hafta boyunca süren kutlama etkinlikleri beğeni kazandı. Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Cumhuriyet'i ilk günkü inanç ve kararlılıkla daha nice yüz yıllar yaşatacağız. Ata'mızın emanetine her zaman sahip çıkacağız" dedi.

Bayraklı Belediyesi, Cumhuriyetin 100'üncü yıl dönümü için de tüm ilçeyi bayraklar ve Atatürk posterleriyle donattı. "100'ümüzde Cumhuriyet var" sloganıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için tasarlanan bayraklar, ilçenin en işlek cadde, sokak ve kavşaklarına asıldı.

TİYATRO GÖSTERİLERİ VE MÜZİK DİNLETİSİ

Cumhuriyet'in 100'üncü yıl dönümü kapsamında hafta boyunca etkinlikler düzenleyen Bayraklı Belediyesi, Atatürkçü Düşünce Derneği Bayraklı Şubesi işbirliğinde Cumhuriyet sevdalılarını buluşturdu. Etkinlikte Atatürk'ün sevdiği şarkılar seslendirildi, Cumhuriyet dönemini anlatan tiyatro oyunu sahnelendi.

SPORCULARDAN ÖZEL KUTLAMA

Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü'nün hafta boyunca süren kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlediği kickboks gösterileri de veliler ve vatandaşlar tarafından beğeniyle takip edildi.

"İLELEBET CUMHURİYET"

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal "Cumhuriyeti 100 yıldır ilk günkü heyecan, coşku ve gururla kutluyoruz. Her zaman ülkemizin bölünmez bütünlüğünden, şanlı bayrağımızdan, Atatürk ilkelerinden ve Cumhuriyet'ten yana olacağız. Büyük gururla ilçemizin sokaklarını özel olarak tasarladığımız bayraklarla donattık. Kutlama etkinliklerimizi hafta boyunca aralıksız sürdürüyoruz. Her zamankinden daha coşkulu, daha inançlıyız. Ata'mızın emaneti Cumhuriyeti ilelebet yaşatacağız" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Bayraklı Belediyesi, Cumhuriyet'in 100. yılını coşkuyla kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement