Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni Minik Öğrenciler Ziyaret Etti - Son Dakika
Yaşam

Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni Minik Öğrenciler Ziyaret Etti

Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi\'ni Minik Öğrenciler Ziyaret Etti

Bilecik Belediyesi çocuk tesisleriyle özel eğitim kurumlarında okuyan minik öğrenciler, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında öğrenciler, sokak hayvanları ve tedavi merkezi hakkında bilgi aldı, hayvanları sevdi ve mamalarını verdi. Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı, çocuklara sokak hayvanlarının korunması ve beslenmesi konularında bilgiler paylaştı ve merkezin mama üretimi hakkında bilgi verdi.

04.10.2023 16:31  Güncelleme: 16:32

Bilecik Belediyesi çocuk tesisleriyle özel eğitim kurumlarında okuyan minik öğrenciler, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Sokak hayvanları ve tedavi merkezi ile ilgili merak ettikleri soruların cevaplarını da bulan öğrenciler, hayvanları severek, beraberlerinde getirdikleri mamaları verdi.

Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı, ziyarette bulunan çocuklara, yaptıkları çalışmalar yanı sıra sokak hayvanlarının korunması ve beslenmesi konularında öğrencilere bilgiler paylaştı.

Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde mama üretimi de yaptıklarını hatırlatan Avcı, öğrencilerin barınağı istedikleri zaman ziyaret edebileceğini söyledi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni Minik Öğrenciler Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement