Bolu'da Boğulan Çocuk Arkadaşları Tarafından Anıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bolu'da Boğulan Çocuk Arkadaşları Tarafından Anıldı

24.03.2026 14:40

Bolu'da yasaklı gölette boğulan Tanju Kara, okul arkadaşları tarafından dualarla anıldı.

BOLU'da çevresi beton bloklarla kapatılan, girilmesi tehlikeli ve yasak olan gölette boğulan Tanju Kara (13), sınıfında arkadaşları tarafından dualarla anıldı.

Olay, 16 Mart'ta saat 16.00 sıralarında Çaygökpınar köyü mevkisinde meydana geldi. Tanju Kara, bisikletini yol kenarında bırakıp, arkadaşıyla birlikte etrafı beton bloklarla kapatılan ve girilmesi yasak olan gölete girdi. Gölette boğulma tehlikesi geçiren Kara, çıkarılıp, çağırılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ancak Kara, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Sakarya Ortaokulu'nda eğitim gören Tanju Kara, sınıf arkadaşları tarafından dualarla anıldı. Kara'nın çiçeklerle süslenen fotoğrafı da oturduğu okul sırasına konuldu.

HABER: Mutlu YUCA/BOLU,

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Bolu'da Boğulan Çocuk Arkadaşları Tarafından Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement