Çocukların 'Scooter'li Bayram Sevinci - Son Dakika
Yaşam

Çocukların 'Scooter'li Bayram Sevinci

Çocukların \'Scooter\'li Bayram Sevinci

Gaziantep Çocuk Yuvası’nda ’scooter’li bayram sevinci yaşandı.

02.09.2017 14:17

Gaziantep Çocuk Yuvası'nda 'scooter'li bayram sevinci yaşandı. Yardımseverler tarafından, çocuk yuvasında kalan 25 çocuğa scooter dağıttı.

Avukat Ejder Demir, yardımsever iş kadını Tuğba Genç ve Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt tarafından Gaziantep Çocuk Yuvası'nda bulunan 25 çocuktan 16'sına bayram hediyesi olarak scooter dağıtıldı. Çocukların hediyeleri Genç'in yanı sıra Avukat Ejder Demir, Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt tarafından çocuklara teslim edildi. Bayramların özel günler olduğunu belirten Ejder Demir, "Bayramlar birliğin, beraberliğin, kardeşliğin ve hoşgörünün yoğun bir şekilde yaşandığı ve paylaşıldığı özel günlerdir. Bizler de bu özel günde çocuklarımızı ziyaret edelim ve onlarla bayramlaşalım diye buraya geldik. Burada çocuklarımızla bayram sevincini beraber yaşadık. Onların mutluluklarına ortak olduk. Bu vesileyle tüm herkesin bayramını kutluyorum" diye konuştu.

Bayram harçlıklarını da aldılar

Hediyeler karşısında oldukça heyecanlanan ve sevinen çocuklar ise misafirlerin ellerini öperek, bayramlarını kutladı. Bayram harçlıklarını da alan çocuklar, para ve hediyeler için teşekkür etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Çocukların 'Scooter'li Bayram Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement