Çorlu'da Kepçe Kazısı Sonucu Doğalgaz Borusu Patladı - Son Dakika
Yaşam

Çorlu'da Kepçe Kazısı Sonucu Doğalgaz Borusu Patladı

Çorlu\'da Kepçe Kazısı Sonucu Doğalgaz Borusu Patladı

Tekirdağ Çorlu'da su arızası bulmak için yapılan kazı çalışmasında kepçe, doğalgaz borusunu patlattı. Yangın sonucu 2 ev ve iş makinesi hasar gördü.

19.10.2023 19:02  Güncelleme: 19:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Çorlu'da su arızası bulmak için kazı çalışması yapan kepçe, doğalgaz borusunu patlattı. Doğalgazdan çıkan yangının bir apartmanın 2. ve 3. katlarına sıçraması sonrası 2 evde ve iş makinesinde hasar meydana geldi.

Olay, Cemaliye Mahallesi Efe Sokak'ta meydana geldi. Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) ekipleri, su patlağı nedeniyle su arızasını gidermek için kepçe vasıtasıyla kazı çalışması başlattı. Kepçe kazısı sırasında doğalgaz borusu patladı. Patlayan bölgeden alevler yükseldi. Yangın bir apartmanın 2. ve 3. katındaki ikametlere sıçradı. Olay yerine itfaiye, polis, ambulans ve doğalgaz ekipleri istendi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek facianın önüne geçti. Olayda yaralanan olmazken, iki ayrı evde ve iş makinesi maddi hasar gördü.

"Doğalgaz kutusu var diye söyledim"

Cemaliye Mahallesi Muhtar Azası Deniz Gökçe, "Önceki akşam orada çalışma yapılmıştı. Kazılacak yerde doğalgaz kutusu olabileceğini ifade etmiştim. Ama ne yazık ki olay kaçınılmaz oldu. Çok geçmiş olsun, can kaybı yada yaralanan olmaması tesellimiz oldu" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Çorlu'da Kepçe Kazısı Sonucu Doğalgaz Borusu Patladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement