Deniz üzerinde belli aralıklarla ortaya çıkan kırmızı ışık huzmesi yeniden görüldü - Son Dakika
Yaşam

Deniz üzerinde belli aralıklarla ortaya çıkan kırmızı ışık huzmesi yeniden görüldü

Antalya'nın Serik ilçesinde geçtiğimiz günlerde deniz üzerinde kırmızı bir ışık huzmesi şeklinde ortaya çıkan ve görenleri heyecanlandıran görüntü yeniden yaşandı. Otel çalışanı görüntünün bu kez de denizden çıktığını belirterek, "Her gün karşılaşmamız devam ediyor. 8 gündür çıkıyor. Komşu olduk neredeyse" diye konuştu.

12.12.2020 15:44  Güncelleme: 17:21

Antalya'nın Serik ilçesinde geçtiğimiz gün kıyıdan açıkta, deniz üzerinde havada duran esrarengiz cisim bir kez daha görüldü.

Serik ilçesi Boğazkent Mahallesinde 5 yıldızlı bir otelde görevli olan Ali Can, "Daha önce medyaya düşen haberde bir cisim gördüğümü söylemiştim. Bu cismi gören kameralar gece görüş ve ısıyı algılayabilen kameralardır. Bu cisim net olarak çıplak gözle gözükmüyor. Sahile indim, ne telefonun kamerası ile ne de çıplak göremedim. Onun yaymış olduğu kırmızı ışığı kamera ya ısısını ya da enerjisini algılıyor. Işığın denizin üzerinde ya da içinden çıkarken yine kameralara takıldı" diye konuştu.

"8 GÜNDÜR BELLİ ARALIKLARLA ÇIKIYOR"

Can, "Bu görüntü 8 gündür zaman zaman belli aralıkla ortaya çıkıyor. Bunu her gün takip ediyorum. Çıplak gözle görünmüyor sadece ısı veya ışık yayıyor. Bu gördüklerim kafamı karıştırıyor ama artık alıştım. İlk zamanlar biraz heyecan yaptı. Bazen diyorum gelip çay kahve içecek. Bu moda geldik neredeyse her gün birbirimize bakışıyoruz. Her gün karşılaşmamız devam ediyor. 8 gündür burada. Ayın 3'ünden itibaren 1 haftadır komşu olduk neredeyse" dedi.

Deniz üzerinde belli aralıklarla ortaya çıkan kırmızı ışık huzmesi yeniden görüldü
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Deniz üzerinde belli aralıklarla ortaya çıkan kırmızı ışık huzmesi yeniden görüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • hf: tekirova, çamyuva yolundan gecen araç işiklarıdır reklamın iyisi kötüsüolmaz 2 9 Yanıtla
  • Yaw he he: Haber yapmadan önce bir de teleskopla baksınlar gemi feribot ya da benzer bir deniz aracına gelen bariz bir güneş yansıması olacağını net bir biçimde görürler. Vatandaşı böyle abuk sabuk şeylerle oyalamayın. 0 9 Yanıtla
  • Sadece Biri: geceleri en üst katta kaldığımızdan mütevellit, çeşitli ışık yayan bir cisim görüyorum, görüyorum ama telefona kayıt etmek istediğim de herhangi bir şey yok gibi görünüyor. Çok ilginç. Aslında bu durum benimde ilgimi çekiyor, hemen hemen her gece oluyor bu. Biraz araştırmalarımız bu yönde olursa ne olduğu tam saptanabilirse belki de onların teknolojisine de erişim sağlayabilmemiz neticesini doğurabilir... 6 2 Yanıtla
  • hamili: denizaltıdır canım benim ısı kaynagı... 0 7 Yanıtla
  • Adil : Bence orda doğalgaz var hemen çıkartılsın 1 3 Yanıtla

Advertisement