Didim'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu - Son Dakika
Yaşam

Didim'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

Didim\'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

Didim'de 30 Ağustos Zafer Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. Fener alayı ve Bulutsuzluk Özlemi konseriyle renklenen etkinliklere binlerce kişi katıldı.

31.08.2023 11:18

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm Türkiye'de olduğu gibi Didim'de de büyük bir coşku ile kutlandı. Fener alayı ile başlayan programda Bulutsuzluk Özlemi konseri büyük ilgi gördü.

30 Ağustos Zafer Bayramı Didim'de özel bir program ile kutlandı. Didim Belediyesi tarafından organize edilen kutlama etkinlikleri, fener alayı yürüyüşü ile başladı. Didim Belediyesi önünden başlayan, Atatürk Bulvarı üzerinden Cumhuriyet Meydanı'na kadar süren fener alayına binlerce vatandaş katıldı. Binlerce kişinin hep bir ağızdan söylediği marşlar ve şarkılar eşliğinde gerçekleşen yürüyüş eşsiz görüntülere sahne oldu.

ZAFERİN COŞKUSU, BULUTSUZLUK ÖZLEMİ KONSERİ İLE TAÇLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Didim Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında rock grubu Bulutsuzluk Özlemi Didimliler için sahne aldı. Birbirinden güzel şarkılarını hayranları için seslendiren Bulutsuzluk Özlemi, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusuna ortak oldu. Konserin sonunda Didim Belediye Başkan Yardımcısı E. Öznur Gündoğdu, grubun solisti Nejat Yavaşoğulları'na çiçek takdim etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Didim'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement