Elazığ'da ağır hasarlı binanın yıkımı sırasında kişi hayatını kaybetti - Son Dakika
Yaşam

Elazığ'da ağır hasarlı binanın yıkımı sırasında kişi hayatını kaybetti

Elazığ\'da ağır hasarlı binanın yıkımı sırasında kişi hayatını kaybetti

Elazığ'da Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bir binanın yıkımı sırasında bir kişi kepçe ile kamyon arasında sıkışarak hayatını kaybetti. Yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Polis, olayla ilgili gözaltına alınan kişileri soruşturuyor.

30.09.2023 21:29  Güncelleme: 21:31

Elazığ'da ağır hasarlı binanın yıkımı sırasında kepçe ile kamyon arasında sıkışan kişi hayatını kaybetti.

Sarayatik Mahallesi Kengerli Sokak'ta Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenerek ağır hasar alan binanın yıkımı sırasında 59 yaşındaki Ahmet B, kepçe ile kamyon arasına sıkıştı.

Ağır yaralanan Ahmet B. olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesinin ardından özel bir hastaneye kaldırıldı.

Ahmet B, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Polis, kepçe operatörü İ.Ç. ve firma sahibi İ.E'yi gözaltına aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Elazığ'da ağır hasarlı binanın yıkımı sırasında kişi hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement