Elazığ'da Şiddetli Fırtına Çatıları Uçurdu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Elazığ'da Şiddetli Fırtına Çatıları Uçurdu

Elazığ\'da Şiddetli Fırtına Çatıları Uçurdu
27.11.2023 09:43  Güncelleme: 09:44

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen şiddetli fırtına çatıları uçurdu. Çatılardan uçan kalaslar ise bazı evlere ve araçlara zarar verdi.

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen şiddetli fırtına çatıları uçurdu. Çatılardan uçan kalaslar ise bazı evlere ve araçlara zarar verdi.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünün sarı kod verdiği Elazığ'da yağışlar ve kuvvetli rüzgar aralıklarla etkili oluyor. Bu çerçevede Sivrice ilçesinde gece meydana gelen fırtına bazı evlerin çatılarını uçurdu. Çatılardan uçan kalaslar ise bazı binaların ve araçların üzerlerine düşerek zarar verdi.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Bölgemiz genelinde havanın parçalı çok bulutlu; öğle saatlerine kadar aralıklı yağmurlu yüksek kesimlerin ise karla karışık yağmur ve kar yağışlı olarak geçmesi beklenmektedir. Rüzgarların güneyli yönlerden kuvvetli; yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir" denildi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Elazığ'da Şiddetli Fırtına Çatıları Uçurdu - Son Dakika


Advertisement