Emet ilçesinde altyapı çalışmaları tamamlandı, üstyapı çalışmalarına geçildi - Son Dakika
Yaşam

Emet ilçesinde altyapı çalışmaları tamamlandı, üstyapı çalışmalarına geçildi

Emet ilçesinde altyapı çalışmaları tamamlandı, üstyapı çalışmalarına geçildi

Emet ilçesinde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, üstyapı çalışmalarına hız verildi. Kilit parke taşı ve bordür serme işlemleri başladı. Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, ana arterlerde sıcak asfalt çalışmalarının da yakın bir süre içerisinde başlayacağını belirtti. Altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla ilçenin modern bir görünüme kavuşması hedefleniyor.

22.09.2023 12:52  Güncelleme: 12:53

Emet ilçesinde altyapı çalışmalarında sona yaklaşılmasının ardından, ilçenin farklı bölgelerinde üstyapı çalışmalarına hız verildiği bildirildi.

Üstyapı çalışmaları çerçevesinde, bazı bölgelerde kilit parke taşı ve bordür serme işlemlerine başlandı.

Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, ilçe halkının daha konforlu bir yaşam sürmelerini sağlamak amacıyla, ana arterlerde sıcak asfalt çalışmalarının da yakın bir süre içerisinde başlayacağını söyledi.

İlçede gerçekleştirilen altyapı çalışmalarında sona gelindiğini ve üstyapı çalışmalarına odaklandıklarını belirten Başkan Doğan," Halkımıza sabır ve hoşgörülerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki nesiller, daha rahat bir yaşam sürme fırsatına sahip olacaklar. Emet ilçemiz, altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla modern bir görünüme kavuşacak. Amacımız vatandaşlarımıza daha iyi bir yaşam kalitesi sunmak. Yapılan çalışmalar ilçemizin geleceğine olumlu katkı sağlayacaktır" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Emet ilçesinde altyapı çalışmaları tamamlandı, üstyapı çalışmalarına geçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement