Fatsa'da yaşanan sağanak sonrası temizlik çalışmaları başlatıldı - Son Dakika
Yaşam

Fatsa'da yaşanan sağanak sonrası temizlik çalışmaları başlatıldı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde dün akşam etkili olan sağanak yağışın ardından ilçede taşkınlar meydana geldi. Ev ve iş yerlerinin yanı sıra bir öğrenci yurdu da su baskınına uğradı. Temizlik çalışmaları ise hızla başlatıldı.

17.10.2023 23:57  Güncelleme: 00:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ORDU'nun Fatsa ilçesinde dün akşam etkili olan sağanak ile birlikte yaşanan taşkınların ardından ilçede temizlik çalışmaları başlatıldı.

İlçede dün akşam etkili olan sağanak yağış beraberinde taşkınlara neden oldu. 45 dakika boyunca yağan sağanak nedeni ile birçok ev ve iş yerini ile Gençlik Spor Bakanlığı Ordu Fatsa Öğrenci Yurdunu su bastı. 600 öğrencinin yer bulunduğu yurtta elektrikler kesilirken, ekipler yurdun eksi birinci katındaki suyun tahliye edilip, elektrik trafosunun onarımı için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kurtuluş, Mustafa Kemal Paşa, Ayazlı, Dolunay ve Evkaf Mahallelerinde cadde ve sokaklarda taşkın nedeni ile hasarlar meydana geldi. Küçük çaplı heyelanların da yaşandığı ilçede Fatsa Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi OSKİ ekipleri temizlik çalışması başlattı. (DHA)

Fatsa\'da yaşanan sağanak sonrası temizlik çalışmaları başlatıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Fatsa'da yaşanan sağanak sonrası temizlik çalışmaları başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement