Hatay'da depremin vurduğu lüks site iş makinesiyle yıkılmaya başlandı - Son Dakika
Yaşam

Hatay'da depremin vurduğu lüks site iş makinesiyle yıkılmaya başlandı

Hatay'da depremin vurduğu lüks sitede, tepesine iş makinesi çıkarılarak yıkım çalışması başladı. İskenderun ilçesinde bulunan 13 katlı site, daire fiyatlarının yüksek olmasıyla dikkat çekiyor. Yıkılan sitenin tepesindeki iş makinası da vatandaşların ilgi odağı oldu.

04.09.2023 09:15

13 katlı lüks binayı yıkmak için ilginç çözüm: Binanın tepesindeki iş makinesi vatandaşların dikkatini çekiyor

HATAY - Depremin vurduğu Hatay'da 13 katlı lüks site, tepesine iş makinesi çıkarılarak yıkılmaya başlandı. Bina tepesindeki iş makinası, vatandaşların da ilgi odağı oldu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük yıkımı yaşayan Hatay'da ekiplerin hasarlı binaları yıkım çalışmaları aralıksız sürüyor. İskenderun ilçesi Çay Mahallesi'nde bulunan lüks sitede ekipleri yıkım çalışması başladı. Daire fiyatlarının 2 milyon TL'yi bulduğu 4 bloklu 13 katlı lüks site, tepesine iş makinası çıkarılarak yıkılmaya başlandı. Çevrede güvenlik önlemi alınarak yıkılan sitenin tepesindeki iş makinası da vatandaşların ilgi odağı oldu.

"Kaç tonluk makinelerin en tepeden kat kat yıkmaları bize garip geliyor "

Ekiplerin yıkıma tepeden başlamasının kendilerine ilginç geldiğini belirten Cansu Kara, "Burası İskenderun ilçesi Çay Mahallesi. Bundan birkaç gün öncesinde görmüş olduğunuz binaya vinçle, yıkım yapılacak diye geldiler. Bende yakında bulunan bir spor salonunda çalışıyorum. Yıkımın tepeden başladığı için çevreye moloz düşüyor, tabi ki Hataylılar olarak biz bu duruma alıştık. Tepeden yıkıyor olmaları bize çok ilginç geldi açıkçası. Çünkü kaç tonluk makinelerin en tepeden kat kat yıkmaları bize garip geliyor. Burayı araç ve yaya trafiğine kapattılar. Buradan herhangi bir insan geçmesine de izin vermiyorlar" dedi.

"İlk kez gördüğüm için çok ilginç geldi"

İlk kez böyle bir yıkım çalışması gördüğünü ifade eden Özgür Türkmen, "İskenderun burası, binanın tepesinde iş makinası var. Binayı yıkıyor. İlk kez gördüğüm için çok ilginç geldi" şeklinde konuştu.

Hatay\'da depremin vurduğu lüks site iş makinesiyle yıkılmaya başlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Hatay'da depremin vurduğu lüks site iş makinesiyle yıkılmaya başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement