İstanbullular Bayramın Son Gününde Denize Girdi - Son Dakika
Yaşam

İstanbullular Bayramın Son Gününde Denize Girdi

İstanbullular Bayramın Son Gününde Denize Girdi

Kurban Bayramının son gününde Arnavutköy Sahili'nde bazı vatandaşlar denize girerek yüzdü. Bebek Sahili'nde ise daha çok çocukların yüzdüğü görüldü. İstanbullular sıcak havanın etkisiyle sahil kenarlarında keyif yaptı, bazıları boğazın serin sularına atlayarak eğlendi. Yüzenlerin yanı sıra piknik yapan vatandaşlar da vardı.

01.07.2023 17:06  Güncelleme: 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
p>ARNAVUTKÖY Sahili'nde bayramın son gününde bazı vatandaşlar denize girerek yüzdü. Bebek Sahili'nde ise daha çok çocukların yüzdüğü görüldü.

Kurban Bayramının son gününde bazı İstanbullular, sıcak havanın da etkisiyle sahil kenarlarında keyif yaptı. Birçok vatandaş, Arnavutköy Sahili Akıntıburnu'nda boğazın serin sularına atlayarak yüzdü. Bazıları denize atlayıp kendilerini akıntıya bırakarak eğlendiler. Boğaz'da serinlemeyi tercih edenlerden Doğan Kahveci, "Arnavutköylüyüz, her sene gelir yazları burada yüzeriz. Burası meskenimiz. Burada çöp birikintisi olmuyor, en keyif aldığımız yer burası. Akıntıya bırakıyoruz kendimizi, yorulmuyoruz. 500 metre ileride merdiven var, oradan çıkıyoruz" dedi. Yüzenlerin ve güneşlenenlerin yanında bazı vatandaşlar da yanlarında getirdikleri yiyeceklerle piknik yaptı. Ailesiyle gelen Buket Ayan, "Akşam, sabah, öğlen keyif yapmaya geliyoruz, ailemizle. İstanbul'un gözbebeği, tam merkezi bir yer. Gayet keyif alıyoruz. Ben yüzmüyorum, çok akıntı var. Eşlerimiz giriyor" diye konuştu. Bebek Sahilinde ise özellikle çocuklu ailelerin bulunduğu görüldü.


Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam İstanbullular Bayramın Son Gününde Denize Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement