Son Dakika Son Dakika Son Dakika
Kastamonu'da Yangında İki Ev Kullanılamaz Hale Geldi - Son Dakika

Kastamonu'da Yangında İki Ev Kullanılamaz Hale Geldi

Kastamonu'nun Merkez ilçesinde bulunan Keremli köyü Çiçekbaşı Mahallesi'nde bilinmeyen sebeple çıkan yangında Adnan Tüfekci ve Hüseyin Tüfekci'ye ait iki ev kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ve orman ekiplerinin müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı.

Kastamonu\'da Yangında İki Ev Kullanılamaz Hale Geldi
25.09.2023 - 16:50,

Kastamonu'da bilinmeyen sebeple çıkan yangında iki evin bulunduğu bina kullanılmaz hale geldi. İtfaiye ve orman ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alınan yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor.

Olay, Merkez ilçesi Keremli köyü Çiçekbaşı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adnan Tüfekci ve Hüseyin Tüfekci'ye ait iki evin bulunduğu binada bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve orman ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, vatandaşların da desteği ile yangını söndürmek için çalışma başlattı. Ekiplerin çalışması ile kontrol altına alınan yangının diğer evlere sıçraması engelledi. Yangın sırasında evin alt bölümünde bulunan piknik tüpleri de peş peşe bomba gibi patladı.

Yangında Adnan Tüfekci ile Hüseyin Tüfekci'ye ait iki katlı bitişik iki ev kullanılamaz hale geldi. Ekiplerin soğutma çalışmaları devam ederken, jandarma ekipleri yangın ile ilgili inceleme başlattı. - KASTAMONU

Kaynak: İHA
YORUMLAR

Son Dakika Yaşam Kastamonu'da Yangında İki Ev Kullanılamaz Hale Geldi - Son Dakika


Advertisement