Maltepe Belediyesi 18 Mahallede Toplu Temizlik Çalışması Başlattı - Son Dakika
Yaşam

Maltepe Belediyesi 18 Mahallede Toplu Temizlik Çalışması Başlattı

Maltepe Belediyesi 18 Mahallede Toplu Temizlik Çalışması Başlattı

Maltepe Belediyesi, Fındıklı, Yalı ve Zümrütevler mahallelerinde 8 temizlik aracı ve 13 personel ile toplu temizlik çalışması başlattı. Çalışmalar kapsamında yer altı ve üstü çöp konteynerleri dezenfekte edildi, sokaklar süpürüldü ve yıkandı, kaldırımlar ve boş alanlardaki otlar temizlendi, mobilya, evsel atıklar ve molozlar toplama aracıyla alındı.

25.08.2023 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maltepe Belediyesi, ilçenin 18 mahallesinde toplu temizlik çalışması başlattı. Fındıklı, Yalı ve Zümrütevler mahallelerinde yapılan çalışmalara 8 temizlik aracı ve 13 personel katıldı.

Maltepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde toplu temizlik çalışması başlattı. 18 mahalleden programlanan çalışmalar kapsamında 13 personel yer altı ve üstü çöp konteynerlerini dezenfekte etti, sokakları süpürüp yıkadı, kaldırımlarda ve boş alanlardaki otları temizledi, toplama aracıyla mobilya, evsel atıklar ve molozları aldı. Çalışmalarda 1 yer altı, 1 yer üstü konteynerleri yıkama aracı, 2 süpürge aracı, 2 ufak tanker, 1 büyük tanker ve toplama aracı kullanıldı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Maltepe Belediyesi 18 Mahallede Toplu Temizlik Çalışması Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement