Nevşehir'de selde hayatını kaybeden çift defnedildi - Son Dakika
Yaşam

Nevşehir'de selde hayatını kaybeden çift defnedildi

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde sel sularına kapılıp, sürüklenen otomobilde hayatını kaybeden Şevket Şimşek (62) ile eşi Zöhre Şimşek'in cenazeleri defnedildi. Çiftin, evli kızlarını evine bıraktıktan sonra dönüş yolunda yakalandıkları selde hayatını kaybettiği belirtildi.

04.09.2023 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NEVŞEHİR'in Gülşehir ilçesinde sel sularına kapılıp, sürüklenen otomobilde hayatını kaybeden Şevket Şimşek (62) ile eşi Zöhre Şimşek'in cenazeleri, (60) defnedildi. Çiftin, evli kızlarını evine bıraktıktan sonra dönüş yolunda yakalandıkları selde hayatını kaybettiği belirtildi.

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Gülşehir ilçesi Tuzköy Mahallesi tuz ocağı mevkisinde meydana geldi. Şevket Şimşek yönetimindeki 40 EK 339 plakalı otomobil, sel suları ile sürüklendi. Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekipler, çiftin bulunması için çalışma başlattı. 3 saat süren çalışmanın ardından çift, 500 metre sürüklenen otomobilde ölü bulundu. Cenazeler otopsi için Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi sonrası cenazeler, Gülşehir ilçesi Hacıhalilli köyündeki Merkez Camisi'ne getirildi. Cenazeye, çiftin 3 çocuğu ile yakınları ve vatandaşlar katıldı. Namaz sonrası cenazeler, köy mezarlığında toprağa verildi. Çiftin, evli kızlarını evine bıraktıktan sonra dönüş yolunda sele kapıldığı belirtildi.

'ÇOK ÜZÜNTÜLÜYÜZ'

Hacıhalilli köyü muhtarı Savaş Yalın, Çok üzüntülüyüz. Köyümüzde sevilen bir kişiydi. Komşuluğumuz iyiydi. Allah, rahmet eylesin. Gülşehir ilçesinde menfezin kısa olması, selin de yoğun gelmesi nedeniyle yol ortasında kalmışlar. Araçtan aşağı inememişler. Yukarıdan gelen kuvvetli sel, aracı da alarak, aşağı indirmiş. Yaklaşık 1 kilometre sürüklenmişler. Kendilerini sürüklenen aracın içinden çıkardık diye konuştu.

Nevşehir\'de selde hayatını kaybeden çift defnedildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Nevşehir'de selde hayatını kaybeden çift defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement