Osmangazi Mahallesi ve Spor Yaşam Evi İçin İlk Kazma Vuruldu - Son Dakika
Yaşam

Osmangazi Mahallesi ve Spor Yaşam Evi İçin İlk Kazma Vuruldu

Osmangazi Mahallesi ve Spor Yaşam Evi İçin İlk Kazma Vuruldu

Bilecik Belediyesi tarafından şehre kazandırılan spor merkezlerinin 3’üncüsü olan Osmangazi Mahallesi Kadın Spor ve Yaşam Merkezi için ilk kazma vuruldu.

09.02.2018 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediyesi tarafından şehre kazandırılan spor merkezlerinin 3'üncüsü olan Osmangazi Mahallesi Kadın Spor ve Yaşam Merkezi için ilk kazma vuruldu.

Osmangazi Mahallesi Mahalle Konağı alt kısmında inşa edilen spor ve yaşam merkezi ile mahalle sakinleri yeni bir dinlenme, eğlenme ve spor mekanına kavuşmuş olacak. Geçtiğimiz yıl Beşiktaş Mahallesine kazandırılan ve kadın mahalle sakinlerinin haftanın belirli günlerinde sportif faaliyetlerini gerçekleştirdiği spor ve yaşam merkezleri, mahalle sakinlerine birçok açıdan faydalar sağlıyor.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, yapım çalışmaları başlayan tesis için yaptığı açıklamada, "Bilecik Belediyesi olarak kadınlarımıza, vatandaşlarımıza ve mahallelerimize önem veriyoruz ve bu doğrultuda güzel hizmetler gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıl Beşiktaş Mahallesindeki kadınlarımız için gerçekleştirdiğimiz Spor ve Yaşam Merkezini bu yıl Osmangazi Mahalle kadın sakinlerimize kazandırıyoruz. İnşallah önemli bir sorun çıkmadığı halde bu tesisimiz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne yetiştirmeyi planlıyoruz. Cenabı Allah, böyle güzel tesisleri diğer mahallerimize de kazandırmayı bizlere nasip etsin. Osmangazi Mahallesi Kadın Spor ve Yaşam Merkezimiz, şehrimize ve mahallemize hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerine yer verdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Osmangazi Mahallesi ve Spor Yaşam Evi İçin İlk Kazma Vuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement