Pagagnini 3 Mayıs'ta Mersin Kültür Merkezi'nde - Son Dakika
Yaşam

Pagagnini 3 Mayıs'ta Mersin Kültür Merkezi'nde

Pagagnini 3 Mayıs\'ta Mersin Kültür Merkezi\'nde

Klasik müzik tarihinin en önemli keman virtüözlerinden efsane Paganini'nin yaratıcı eserlerinden ilham alan, Ara Malikian ve Yıllana'nın eğlenceli ve izleyiciye sürprizler sunan gösterisi Pagagnini, ince esprilerle seyirciye tansiyonu hiç düşmeyen çağdaş bir klasik müzik gösterisi sunuyor.

23.04.2015 12:44


Klasik müzik tarihinin en önemli keman virtüözlerinden efsane Paganini'nin yaratıcı eserlerinden ilham alan, Ara Malikian ve Yıllana'nın eğlenceli ve izleyiciye sürprizler sunan gösterisi Pagagnini, ince esprilerle seyirciye tansiyonu hiç düşmeyen çağdaş bir klasik müzik gösterisi sunuyor. 1991 yılında kurulan topluluk bu olağanüstü gösteri ile Paganini'nin sofistike kompozisyonları, cüretkar kişiliğini ve inanılmaz yeteneğini sahneye taşırken, ince esprilerle dolu bir konçerto sahneliyor.



Pagagnini gösterisi Mersin'de ilk kez 3 Mayıs'ta Mersin Kültür Merkezi'nde!

Kaynak: Milliyet.com.tr

Son Dakika Yaşam Pagagnini 3 Mayıs'ta Mersin Kültür Merkezi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement