Safranbolu Belediyesi Çankaya Parkı Vatandaşların Beğenisini Kazanıyor - Son Dakika
Yaşam

Safranbolu Belediyesi Çankaya Parkı Vatandaşların Beğenisini Kazanıyor

Safranbolu Belediyesi Çankaya Parkı Vatandaşların Beğenisini Kazanıyor

Çankaya Belediyesi'nin destekleri ile yapılan Safranbolu Belediyesi Çankaya Parkı, vatandaşlar arasında popüler hale geldi. Özellikle akşam saatlerinde parkta bulunan oturma alanları dolup taşıyor. Park, yeşillikler içinde özel tasarım oturma alanlarıyla dikkat çekiyor. Vatandaşlar, piknik çantalarıyla parka gelerek aileleri ve arkadaşlarıyla keyifli vakit geçiriyor. Ayrıca park içinde bulunan Halkın Bakkalı'nda çeşitli tarım ürünleri ve organik ürünler de satılıyor.

17.08.2023 18:45

Çankaya Belediyesi'nin destekleri ile 14 Ekim 2022 tarihinde temeli atılan ve 8 Haziran 2023 tarihinde açılışı yapılan Safranbolu Belediyesi Çankaya Parkı vatandaşlardan beğeni topluyor. Özellikle akşam saatlerinde konsept parkta yer alan tüm oturma alanları dolup taşıyor.

Safranbolu Bağlarbaşı Mahallesi Alemdar Caddesi'nde yer alan, yeşilliklerin içerisinde özel tasarım oturma alanları alanları ile ilgi uyandıran Çankaya Parkı açıldığı günden bu yana vatandaşların uğrak noktası haline geldi. Piknik çantalarını, çayını, kahvesini yanlarına alıp konsept parka gelen vatandaşlar aileleri ve arkadaşlarıyla hoş vakit geçiriyor.

Vatandaşlar Çankaya Parkı içerisinde yer alan Türkiye'deki çeşitli tarım ürünleri kooperatiflerinin ürünleri ile cuma ve cumartesi günleri Safranbolu Belediyesi seralarında yetişen organik ürünlerin de satıldığı Halkın Bakkalı'ndan alışveriş yapmayı da ihmal etmiyor.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Safranbolu Belediyesi Çankaya Parkı Vatandaşların Beğenisini Kazanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement