Sakarya'da kaybolan 70 yaşındaki kadın için arama çalışmaları sürüyor - Son Dakika
Yaşam

Sakarya'da kaybolan 70 yaşındaki kadın için arama çalışmaları sürüyor

Sakarya'nın Karasu ilçesinde 3 gün önce kaybolan 70 yaşındaki Huriye İs için ekipler seferber oldu. AFAD Sakarya İl Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin geniş çaplı arama çalışması devam ediyor. Kaybolan kadının komşusu ve ablası da konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

22.06.2023 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

3 gün önce kaybolan 70 yaşındaki kadını arama çalışmaları devam ediyor

SAKARYA Sakarya'nın Karasu ilçesinde 3 gün önce kaybolan ve kendisinden haber alınamayan 70 yaşındaki Huriye İs için ekipler seferber oldu.

Karasu'nun Kızılcık Mahallesi Yukarı Sokak mevkiindeki evinden 3 gün önce ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 70 yaşındaki Huriye İs için arama çalışması başlatıldı. Sabah saatlerinde Huriye İs'in yaşadığı evin çevresinde AFAD Sakarya İl Müdürlüğü'ne bağlı ekipler geniş çaplı bir arama çalışması gerçekleştirdi. Karasu İlçe jandarma Komutanlığı ekiplerinin de güvenlik önlemi aldığı arama çalışmasında AFAD ekiplerinin köpekleri de kullanıldı.

Kaybolan kadının komşusu Fadime Kurtuluş, "Daha önce de gitti ve geldi. Bazen bir gün, bazen 3 gün gelmiyor. Ama sonradan kendi kendine dönüp geliyor. En son evinin bahçesindeydi. Kaybolmasın diye iş verdik ona, çapa yapsın diye elinde kazmayla oturuyordu. Sonra bir anda kayboldu" dedi. Huriye İs'in ablası Fehmiye Kurtuluş ise "Kardeşim her zaman gidiyordu. Göremiyorduk, duymuyorduk. Daha önce 4-5 kez gitti ama geri gelmişti. Bu sefer gidişinden 4 gün geçti hala ortada yok" diye konuştu.

Sakarya\'da kaybolan 70 yaşındaki kadın için arama çalışmaları sürüyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Sakarya'da kaybolan 70 yaşındaki kadın için arama çalışmaları sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement