Şehit annesinden duygulanan sözler: 'Rüyamda beni bayramlaşmaya çağırdı' - Son Dakika
Yaşam

Şehit annesinden duygulanan sözler: 'Rüyamda beni bayramlaşmaya çağırdı'

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde yaşayan Şehit Ufuk Deniz'in annesi Behiye Deniz, Kurban Bayramı'nı şehitlikte evladının başından hiç ayrılmadan geçiriyor. Annenin duygusal anlar yaşadığı ziyarette, şehit oğlu için dua ettiğini ve oğlunun rüyalarında kendisini bayramlaşmaya çağırdığını söyledi.

01.07.2023 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit annesinden duygulanan sözler: "Rüyamda beni bayramlaşmaya çağırdı"

Şehit annesi, Kurban Bayramı'nı oğlunun kabri başında geçiriyor

KASTAMONU - Kastamonu'nun Tosya ilçesinde yaşayan Şehit Ufuk Deniz'in annesi Behiye Deniz, Kurban Bayramı'nı şehitlikte evladının başından hiç ayrılmadan geçiriyor.

Van'da 2020 yılında çığ düşmesi sonucunda şehit düşen Jandarma Onbaşı Ufuk Deniz'i kabrinde ziyaret eden annesi Bahiye Deniz, duygusal anlar yaşadı. 3 yıl boyunca her cuma günü şehit oğlunu ziyaret eden anne Behiye Deniz, Ramazan ve Kurban Bayramı'nı da oğlunun kabrinin başında geçiriyor. Bayramda her gün şehitliğe gelen anne Behiye Deniz, şehit düşen oğlunun bayramda yalnız bırakmıyor.

Oğlu için kabri başında dua eden Behiye Deniz "Evladım şehit olalı 3 yıl oldu. Her gün yüreğim kan ağlıyor ama ne mutlu ki o şu an cennette ve ben de şehit annesiyim. Evladımla her zaman gurur duyuyorum. Özellikle perşembe geceleri rüyama gelerek 'anne yarın beni ziyarete geleceksin değil mi' diyor. Arife gecesi yine rüyama geldi ve 'anne ben bayramda senin elini öpmeye gelemiyorum ama sen bayramda beni ziyaret et' dedi. Ben de Kurban Bayramının arife gününden itibaren diğer oğlum Ümit ile oğlumu ziyaret ediyor, bayramlaşıyoruz" dedi.

Şehit annesinden duygulanan sözler: \'Rüyamda beni bayramlaşmaya çağırdı\'
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Şehit annesinden duygulanan sözler: 'Rüyamda beni bayramlaşmaya çağırdı' - Son Dakika


Advertisement