Sivas'ta yürek ısıtan görüntüler...İnek otlatırken buldukları yavru köpeği ninni ile uyuttular - Son Dakika
Yaşam

Sivas'ta yürek ısıtan görüntüler...İnek otlatırken buldukları yavru köpeği ninni ile uyuttular

Sivas'ta iki kız kardeşin buldukları yavru köpeği ninni eşliğinde uyuttuğu anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, izleyenlerin içini ısıttı.

15.11.2023 11:03  Güncelleme: 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta yürek ısıtan görüntüler...İnek otlatırken buldukları yavru köpeği ninni ile uyuttular

Sivas'ta çocukların köpek sevgisi kameraya yansıdı

SİVAS - Sivas'ta iki kız kardeşin buldukları yavru köpeği ninni eşliğinde uyuttuğu anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, izleyenlerin içini ısıttı.

Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Bakırcıoğlu Köyü'nde yaşayan Fatımanur ve Esmanur Şimşek kardeşler, babaları ile birlikte inek otlatmaya gitti. İnekler otladığı sırada yavru köpek sesi duyan ikiz kardeşler, sesin nerden geldiğini anlamaya çalıştı. Yavru kangal köpeğinin kendilerine yaklaştığını gören çocuklar, köpeği kucaklarına alarak bir süre sevdi. Kucağında yatan köpeğe ninni söyleyerek uyutan ikiz kız kardeşlerin tepkileri, izleyenleri gülümsetti. Yürekleri ısıtan anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Köpeği buldukları anı anlatan 9 yaşındaki Fatımanur Şimşek, "Babamla birlikte inek otlatırken sesler duymaya başladık. Sesin kaynağının nereden geldiğini anlamaya çalıştık. Sonra küçük köpeği gördük, çok korkmuştu ve acıkmıştı" dedi.

Esmanur Şimşek ise, "Bulduğumuzda ağlıyordu. Sakinleştirmek için kucağımıza alıp ninni söyledik ve uyuttuk. Şimdi de eve getirdik, onu besliyoruz" ifadelerini kullandı.

Sivas\'ta yürek ısıtan görüntüler...İnek otlatırken buldukları yavru köpeği ninni ile uyuttular
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Sivas'ta yürek ısıtan görüntüler...İnek otlatırken buldukları yavru köpeği ninni ile uyuttular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement