Tedavi altındaki yaban hayvanlarına bayram bakımı - Son Dakika
Yaşam

Tedavi altındaki yaban hayvanlarına bayram bakımı

Şanlıurfa'daki Gölpınar Yaban Hayvanlarını Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi, Kurban Bayramında da yaralı ve bitkin halde bulunan yaban hayvanlarının bakım ve kontrollerini sürdürüyor. Günlük olarak sağlık kontrolleri yapılan hayvanlar, görevliler tarafından besleniyor. Küçük, hasta ya da bitkin olan hayvanlar ise görevliler tarafından elleriyle besleniyor.

30.06.2023 12:41

Tedavi altındaki yaban hayvanlarına bayram bakımı

Görevliler hayvanları elleriyle besliyor

ŞANLIURFA Doğada yaralı ve bitkin halde bulunarak tedavi ve rehabilitasyonları gerçekleştirilen yaban hayvanları, Kurban Bayramında da yalnız bırakılmadı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar 3. Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Şanlıurfa'daki Gölpınar Yaban Hayvanlarını Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi, Kurban Bayramında da yoğun bir şekilde faaliyetlerine devam etti. Doğada yaralı ye da bitkin halde bulunan yaban hayvanlarının bakım ve kontrolleri yapılıyor. Günlük olarak sağlık kontrolleri gerçekleştirilen hayvanlar, görevliler tarafından besleniyor. Kafeslere yem bırakan görevliler, kendi kendine beslenemeyecek kadar küçük, hasta ya da bitkin olan hayvanları ise elleriyle besliyor.

Tedavi altındaki yaban hayvanlarına bayram bakımı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Tedavi altındaki yaban hayvanlarına bayram bakımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement