TEM Otoyolu Sancaktepe mevkiinde lastiği patlayan tırda yangın çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

TEM Otoyolu Sancaktepe mevkiinde lastiği patlayan tırda yangın çıktı

25.09.2023 04:05

TEM Otoyolu Sancaktepe mevkiinde seyir halinde olan bir tırın lastiği patladı ve yangın çıktı. Tır sürücüsü yangını kontrol altına almak için müdahale etti ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleri kısa sürede yangını söndürdü. Olay yerine gelen polis ekipleri ise inceleme başlattı.

TEM Otoyolu'nda lastiği patlayan tır alev aldı

İSTANBUL - TEM Otoyolu Sancaktepe mevkiinde lastiği patlayan tırda yangın çıktı. Bir anda alev alan tırda maddi hasar oluşurken sürücü ise yara almadan kurtuldu.

Yangın, saat 02.00 sıralarında TEM Otoyolu Sancaktepe mevkisi, Edirne istikametinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre seyir halindeki tır, lastiğinin patlaması sonucu alev aldı. Tırın sürücüsü araçtan inerek yangın tüpüyle alev alan lastiği söndürmek istedi. Alevler hızlı bir şekilde artınca, araç sürücüsü itfaiye ekiplerine haber verdi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri ve polis ekipleri gönderildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına aldı. Olay yerine gelen polis ekipleri ise trafiği kontrollü bir şekilde ilerletirken, olayla ilgili de inceleme başlattı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel TEM Otoyolu Sancaktepe mevkiinde lastiği patlayan tırda yangın çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement