Trabzon Yomra'da Ana İsale Hattında Patlama - Son Dakika
Yaşam

Trabzon Yomra'da Ana İsale Hattında Patlama

Trabzon Yomra\'da Ana İsale Hattında Patlama

Trabzon'un Yomra ilçesinde bulunan ana isale hattında meydana gelen patlama sonucunda su fışkırması yaşandı. Patlamanın nedeni henüz belirlenemezken, olay yerine polis ve belediye ekipleri sevk edildi. Patlayan hattın etkisiyle bazı sokaklarda su birikintisi oluşurken, Karadeniz Sahil Yolu'nun bir bölümü de su altında kaldı. Patlama ayrıca bir sitenin bahçe duvarının yıkılmasına ve bazı iş yerlerinde malzeme zararına neden oldu. Belediye ekipleri bölgede çalışmalarını sürdürüyor.

23.08.2023 14:29

Trabzon'un Yomra ilçesindeki ana isale hattında patlama meydana geldi.

İlçenin Sancak Mahallesi'nden geçen ana su hattında henüz belirlenemeyen nedenle patlama oldu. İhbar üzerine bölgeye polis ve belediye ekipleri sevk edildi.

Hattın patlayan bölümünden fışkıran su nedeniyle bazı sokakların yanı sıra Karadeniz Sahil Yolu'nun bir bölümünde su birikintisi oluştu.

Tazyikli su, bölgedeki sitenin bahçe duvarının bir kısmının yıkılmasına neden olurken, bazı iş yerlerinin önündeki malzemelere de zarar verdi. Vatandaşların kurutmak için kaldırıma serdikleri fındıkların da suda sürüklendiği görüldü.

Belediye ekiplerinin bölgedeki çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Trabzon Yomra'da Ana İsale Hattında Patlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement