Tuzla Belediyesi, Çanakkale'deki Orman Yangınına Müdahale Ediyor - Son Dakika
Yaşam

Tuzla Belediyesi, Çanakkale'deki Orman Yangınına Müdahale Ediyor

Çanakkale'nin Damyeri mevkisinde başlayan orman yangınına havadan ve karadan müdahale edilen çalışmalara Tuzla Belediyesi Sivil Savunma Ekipleri de katıldı. 2 kurtarma aracı, 2 su tankeri ve 9 personel ile yangının kontrol altına alınması için çalışmalar sürdürülüyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, en kısa sürede yangının söndürülmesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti ve duaların eksik edilmemesini istedi.

24.08.2023 14:19  Güncelleme: 14:23

Çanakkale'nin merkeze bağlı Damyeri mevkisinde başlayan orman yangınıyla mücadele havadan ve karadan yürütülen çalışmalarla devam ederken, Tuzla Belediyesi Sivil Savunma Ekipleri de 2 kurtarma aracı, 2 su tankeri ve 9 personel ile yangını kontrol altına alma çalışmalarına katıldı.

Çanakkale'de salı günü öğleden sonra merkeze bağlı Damyeri mevkisinde başlayan orman yangını ile mücadele devam ediyor. Tuzla Belediyesi ekipleri de yangını kontrol altına alma çalışmalarına katıldı. Tuzla'dan yola çıkan Sivil Savunma Ekipleri, 2 kurtarma aracı, 2 su tankeri ve 9 personel ile dün itibariyle Yağcılar Köyü mevkisindeki çalışmalara katıldı.

'ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ'

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 'Çanakkale'de ekiplerimiz görev başında. En kısa sürede yangının sönmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Dualarınızı eksik etmeyin' ifadelerini kullandı.

Tuzla Belediyesi, Çanakkale\'deki Orman Yangınına Müdahale Ediyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Tuzla Belediyesi, Çanakkale'deki Orman Yangınına Müdahale Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement