Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediye çalışanlarının 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü karanfil dağıtarak kutladı.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediye çalışanlarının 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü karanfil dağıtarak kutladı.
Başkan Sözen, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla belediye çalışanlarını ziyaret etti. Sözen, ziyarette yaptığı konuşmada, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün, işçinin, emekçinin bayramı olduğunu belirterek, çalışanların zor şartlarda evlerini geçindirmenin, ekmek götürmenin telaşı içinde olduğunu ve bir çok güçlükler yaşadıklarını, çalışanların şartlarını daha da iyileştirmek için alternatif modeller üzerinde çalıştığını ifade etti.
Manavgat'ın kendilerinden hizmet beklediğini vurgulayan Sözen, "Sizden çok çalışmanızı istiyorum. Sizler yürekle, azimle çalışırsanız Manavgat o kadar iyi hizmet alır. İşte o zaman, 'Biz Manavgat Belediyesi'nin çalışanlarıyız' diye gururla söyleyebiliriz" dedi.
Çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlayan Sözen, onlara karanfil verdi.
- ANTALYA
Son Dakika › Yerel › 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü - Son Dakika