10 Engelli İçin "Doğum Günü" Partisi Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

10 Engelli İçin "Doğum Günü" Partisi Düzenlendi

10 Engelli İçin "Doğum Günü" Partisi Düzenlendi

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri, Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve eşi Nuran Ertem tarafından kendileri için düzenlenen doğum günü etkinliğinde buluştu.

20.01.2014 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri, Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve eşi Nuran Ertem tarafından kendileri için düzenlenen doğum günü etkinliğinde buluştu.

Ocak ayı içinde doğan TSD Çerkezköy Şubesi üyeleri Ramazan Sırma, Mahmut Yanar, Hüsamettin Çiftçi, Gülsaadet Toptaş, Binali Karakulak, Sevim Güdek, Yunus Çalışkan, Veysel Şahan, Çişem Aksu, ve Cemresu Dincon'un doğum gününü kutlamak amacıyla bir araya geldiklerini ifade eden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, desteklerinden dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'e sonsuz teşekkür etti. Doğum günü etkinliklerini her ay gerçekleştirdiklerini söyleyen Çetinkaya, "Bu tarz etkinliklerle üyelerimizi bir araya getirmeye gayret ediyoruz. Bugün burada ilk kez bu etkinliğe katılan üyelerimiz var. Onlar için de bizim için de güzel bir eğlence oldu. Bu sayede üyelerimizin sosyalleşmelerini sağlıyoruz. Amacımız onların ve ailelerinin daha mutlu olmasıdır. Bizleri bugün burada yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ise engelli ailelerinin böylesine anlamlı bir günde bir araya gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. "Allah sizlere ve ailenize daha nice nice doğum günleri nasip etsin" diyen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, "Temennim bundan sonra da dostlarımızla kardeşlerimizle birlikte olmaktır. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nin gerçekleştirdiği uygulamayı takdir ediyorum. Üyelerin sosyal hayata karışmaları için güzel bir uygulama oldu. Engellilerimiz sosyal hayatın içinde bulunabilsinler ve hayatın içinde olsunlar" dedi.

ENGELLİLERE HEDİYELERİ VERİLDİ

TSD Çerkezköy Şubesi tarafından Şubat ayında gerçekleştirilecek olan doğum günü etkinliğini eşi Nuran Ertem'in üstlenmesini isteyen Belediye Başkanı Ali Ertem, "Eşim de Şubat ayında doğdu. İnşallah 21 Şubat'ta hep birlikte güzel bir şekilde kutlama yaparız" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Ocak ayında doğan üyeler kendileri için hazırlanan pastanın mumlarını hep birlikte üflediler. Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, eşi Nuran Ertem ve Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, protokol üyeleri ilke birlikte engellilere doğum günü hediyelerini verdi.

Programa Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve eşi Nuran Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan aday adayları, AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri, gençlik kolları üyeleri, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri ile aileleri katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 10 Engelli İçin 'Doğum Günü' Partisi Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement