10 Gazeteci ve Fotoğraf Sanatçısı Salihli'de Fotosafari'ye Katıldı - Son Dakika
Yerel

10 Gazeteci ve Fotoğraf Sanatçısı Salihli'de Fotosafari'ye Katıldı

10 Gazeteci ve Fotoğraf Sanatçısı Salihli\'de Fotosafari\'ye Katıldı

Salihli Belediyesi'nin konuğu olarak kente gelen 10 gazeteci ve fotoğraf sanatçısı, kenti farklı bir gözle gezerek binlerce kare fotoğraf çekti.

30.05.2013 18:09

Salihli Belediyesi'nin konuğu olarak kente gelen 10 gazeteci ve fotoğraf sanatçısı, kenti farklı bir gözle gezerek binlerce kare fotoğraf çekti.

Salihli Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Sungur ile birlikte şehri gezen Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Ahmet İmançer, Fotomuhabirleri Derneği İzmir Şube Başkanı ve Yeniasır Gazetesi muhabiri Kemal Kadiroğlu, Yeniasır Gazetesi'nden Fatma Kadiroğlu, Posta Gazetesi çevre ve gezi yazarı Ahmet Aydın Akansu, Dünya Gazetesi muhabirleri Arzu Alp ve Sedat Alp, Haber Türk Gazetesi foto muhabiri Mehmet İnmez, emekli gazeteci ve fotoğraf sanatçıları Fikret Ay ile Kenan Seven, fotoğraf sanatçısı Derya Ay, kenti objektiflerinde ölümsüzleştirdiler.

Sart Harabeleri, kent merkezi, Çamurhamamı, Gökçeköy, Allahdiyen köyü, Adala Kanyonu, Demirköprü Barajı gibi çeşitli yerlerde yapılan Fotosafari'de çekilen fotoğraflar arasında seçilenler bir sergi ile kent halkına sunulacak. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 10 Gazeteci ve Fotoğraf Sanatçısı Salihli'de Fotosafari'ye Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement