"10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" - Son Dakika
Son Dakika Logo

"10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"

05.01.2012 14:20

Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, gazetecilerin yaptıkları görev gereği bir anlamda kamu hizmeti ifa ettiğini söyledi.

Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, gazetecilerin yaptıkları görev gereği bir anlamda kamu hizmeti ifa ettiğini söyledi.

Kocatepe, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" nedeniyle yayımladığı mesajda, gazetecilerin halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlendiğini ifade etti.

Gazetecilerin yaptıkları görev gereği bir anlamda kamu hizmeti ifa ettiğine dikkati çeken Kocatepe, "Ülkemizin geleceği ve insanımızın birlik beraberliği, huzurumuzun korunması doğrultusunda ilkeli, doğru ve tarafsız yayıncılık anlayışıyla çalışan gazeteciler, demokrasinin de vazgeçilmez bir unsurudur" dedi.

- KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' - Son Dakika


Advertisement