12.12.2012'de Gelen Mutluluk - Son Dakika
Son Dakika Logo

12.12.2012'de Gelen Mutluluk

12.12.2012\'de Gelen Mutluluk
12.12.2012 16:47

Giresun'da Beytullah Çayan ve Hanife Turan çifti, evlilik yıl dönümlerinin kolayca hatırlanması amacıyla bugün dünya evine girdi.

Giresun'da Beytullah Çayan ve Hanife Turan çifti, evlilik yıl dönümlerinin kolayca hatırlanması amacıyla bugün dünya evine girdi.

Yağlıdere Belediyesi'nde nikahları kıyılan çift, özel ve anlamlı bir günde hayatlarını birleştirmenin mutluluğunu yaşadı.

Hayatını Hanife Turan ile birleştiren damat Beytullah Çayan, AA muhabirine, bugünün evlenme tarihleri olması kararını önceden aldıklarını söyledi.

Uzun süre unutulmaması ve ayrı bir anlam ifade etmesi amacıyla bu tarihte evlenmek istediklerini dile getiren Çayan, "Özel günlerin özel anlamları vardır. Bu nedenle artık evlilik yıl dönümümüzü unutma lüksümüz kalmadı" dedi.

Gelin Çayan ise, evliliğin insan hayatında önem bir dönüm noktası olduğunu belirterek, iki özelliği bir arada yaşamak istediklerini ve bu nedenle bugünü nikah tarihi olarak seçtiklerini anlattı.

Çayan, evliliklerinin huzur getirmesi temennisinde bulundu.

Yağlıdere Belediyesi evlendirme memuru Halit Yanbul, genç çiftlerin nikahlarını kıyarak evlilik cüzdanını gelin Çayan'a verdi.

Muhabir: Aytekin Özdemir/ Veysel Kara

Yayıncı: Dilek Sezen - GİRESUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 12.12.2012'de Gelen Mutluluk - Son Dakika


Advertisement