Bozüyük'te İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı Düzenlendi

Bozüyük\'te İstiklal Marşı\'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy\'u Anma Programı Düzenlendi

Bozüyük Fen Lisesi, “12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı” düzenledi. Programa, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu da katıldı.

13.03.2023 17:14  Güncelleme: 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük Fen Lisesi, "12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı" düzenledi. Programa, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu da katıldı.

Bozüyük Fen Lisesi tarafından hazırlanan 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı, Metristepe Kültür Merkezi'nde yapıldı. Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu ve ilçe protokolünün katılımıyla düzenlenen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Programda, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Faruk Kılıçer günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Program; İstiklal Marşı okuma yarışmasında ortaokul kategorisinde 1'inci olan öğrencinin İstiklal Marşı'nı okuması, Mehmet Akif Ersoy konulu kısa film gösterimi, 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü dolayısıyla yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdimi ile devam etti. Program, Fen Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan 'İstiklal Oratoryosu'nun sunulmasının ardından sona erdi.

GÜNDÜZ BAKIMEVİ'NİN KÜÇÜK ÖĞRENCİLERİ ERSOY'U ANDI

Bozüyük Belediyesi Gündüz Çocuk Oyun ve Bakımevi'nde de '12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü' dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında küçük öğrencilere, öğretmenleri İstiklal Marşı ve şair Mehmet Akif Ersoy hakkında bilgi verdi. Minik öğrenciler öğretmenleri ile hazırladıkları Mehmet Akif Ersoy'un fotoğrafları, İstiklal Marşı'nın notaları ve bayraklarla hazırladıkları pano ile özel bir anma köşesi oluşturdu. Hazırlanan pano önünde sınıf sınıf İstiklal Marşı'nı okuyan öğrenciler Mehmet Akif Ersoy'u andı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement