19 Mayıs Boyaları Ödemiş Kız Meslek Lisesi'nin Duvarlarına Ayrı Bir Renk Kattı - Son Dakika
Yerel

19 Mayıs Boyaları Ödemiş Kız Meslek Lisesi'nin Duvarlarına Ayrı Bir Renk Kattı

19 Mayıs Boyaları Ödemiş Kız Meslek Lisesi\'nin Duvarlarına Ayrı Bir Renk Kattı

Ödemiş'te düzenlenen 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında bir grup genç grafiti sanatı ile Kız Meslek Lisesi'nin duvarlarına ayrı bir hava kattı.

31.05.2012 15:13

Ödemiş'te düzenlenen 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında bir grup genç grafiti sanatı ile Kız Meslek Lisesi'nin duvarlarına ayrı bir hava kattı. Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi'nin yanındaki duvarları grafiti sanatıyla renklendiren gençlere Anafartalar İlköğretim Okulu resim öğretmeni Emine Bayındır da eşlik etti.

Ramazan Güler, Hüseyin Zihli, Ömer Şerif Erol, Özay Kara, Erinç Kunan, Murat Uluç, Seçkin Orhan Albayraktar, Enes Çolak, Murat Uşaklı ve Mert Kantarcı adlı gençler rengarenk boyalarla duvarlara takma isimlerini kazıdılar. Sprey boyaların 19 Mayıs için aktığı etkinlikte gençlerin hazırladığı Atatürk silueti de büyük ilgi topladı. Ödemiş Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Kemal Sarısu ve üyeler de gençleri bu etkinlikte yalnız bırakmadı.Anafartalar İlköğretim Okulu resim öğretmeni Emine Bayındır, öğrencilerin çevreye en az zarar verecek şekilde grafiti sanatıyla kendilerini ifade ettiklerini ve duvarları renklendirdiklerini söyledi.

19 Mayıs günü başlayıp 1 hafta devam eden boyama çalışmaları sonucunda, duvarları olumsuz içerikli yazılardan geçilmeyen Kız Meslek Lisesi duvarı, çevreye güzellik kattı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 19 Mayıs Boyaları Ödemiş Kız Meslek Lisesi'nin Duvarlarına Ayrı Bir Renk Kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement