2. Dönem Müdürler Kurulu Toplantısı - Son Dakika
Yerel

2. Dönem Müdürler Kurulu Toplantısı

2. Dönem Müdürler Kurulu Toplantısı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde 2014-2015 eğitim-öğretim yılı 2. dönem başı ’Müdürler Kurulu Toplantısı’ Fatsa Denizcilik Meslek Lisesi’nde yapıldı.

10.02.2015 10:26

Ordu'nun Fatsa ilçesinde 2014-2015 eğitim-öğretim yılı 2. dönem başı 'Müdürler Kurulu Toplantısı' Fatsa Denizcilik Meslek Lisesi'nde yapıldı.

Müdürler Kurulu Toplantısı'na Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu başkanlık etti. Gerçekleştirilen toplantıya Fatsa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Vahit Bölek, Ramazan Akyol, Ramazan Töngel ile okul ve kurum müdürleri katıldı.

Toplantıya 2014-2015 eğitim öğretim yılı 1. döneminin kısa bir değerlendirmesini yaparak başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, 2014-2015 eğitim öğretim yılı 1. döneminde yaptıkları başarılı çalışmalar için toplantıya katılan okul ve kurum müdürlerine teşekkür ederek aynı başarıyı 2. dönemde de beklediğini dile getirdi.

Cinoğlu, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında tüm derslerde Fatsa'nın, Altınordu ilçesinden sonra 2. sırada olduğunu belirtti.

Müdür Cindoğlu, meslek tanıtımı, veli ev ziyaretleri, kitap okuma, tasarruf tedbirleri, öğrencilere ve velilere yönelik kurs açılması ile ilgili çalışmalara aynı titizlikle devam edilmesini söyleyerek öğrencilerin güvenlik ve sağlık konularında hiçbir sorun yaşamaması için gerekli tedbirlerin alınmasını istedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 2. Dönem Müdürler Kurulu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement