2012 Yılı Oyak Matematik Yarışması - Son Dakika
Yerel

2012 Yılı Oyak Matematik Yarışması

2012 Yılı Oyak Matematik Yarışması

2012 yılı Oyak Matematik yarışmasında 40 okulun katıldığı yarışmada Sivas altıncısı, Suşehri'nde 3 okulun katıldığı yarışmada ilçe birincisi olan Kazım Ayan Anadolu Lisesi öğrencilerinin sertifikaları törenle verildi.

13.01.2012 18:36

Sivas'ta düzenlenen 2012 yılı Oyak Matematik yarışmasında 40 okulun katıldığı yarışmada il altıncısı, Suşehri'nde 3 okulun katıldığı yarışmada ilçe birincisi olan Kazım Ayan Anadolu Lisesi öğrencilerinin sertifikaları törenle verildi.

Okul bahçesinde düzenlenen törende konuşan Okul Müdürü Zafer Tarımcıoğlu "14 il merkezinde gerçekleştirilen 2012 Oyak Matematik Yarışması'nda, okulumuz güzel bir derece elde etmiştir. Bu dereceyi 320 öğrencimizin tek matematik öğretmenin destekleri ve katkılarıyla olduğuna inanıyorum. Çünkü geçen yıl katıldığımız bu yarışmada 14. olmuştuk. Bu yıl ise il genelinde 6., bin 500 okulun katıldığı Türkiye genelinde ise 93. olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yarışmaya katılan 4 öğrencimin o andaki mutluluğuna hep birlikte bizlerde katıldık. İnanıyorum ki bu başarı önümüzdeki yıllarda daha da iyi derecelere gidecektir. Yarışmada bizlere bu mutluluğu yaşatan öğrencilerimi kutluyorum" dedi. Okullarının başarı grafiğinin yüksek olduğuna değinen Tarımcıoğlu, "Şuanda okulumuzda bazı branşlarda 7 tane öğretmen eksiğimiz bulunmaktadır. Yaklaşık 3 veya 4 yıldır okulumda İngilizce öğretmeni dahi bulunmamaktadır. Başka okullardan gelen öğretmenlerimiz bu derslerimize girmektedir." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından yarışmaya katılan öğrencilere sertifikaları verildi.

- SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 2012 Yılı Oyak Matematik Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement