23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 94.yıldönümü - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 94.yıldönümü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 94.yıldönümü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Malatya’da İnönü Kapalı Çarşı üzerinde kutlanacak.

22.04.2014 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Malatya'da İnönü Kapalı Çarşı üzerinde kutlanacak.

23 Nisan 2014 Çarşamba günü saat 09.00'da İl Milli Eğitim Müdürü tarafından Atatürk Anıtına sunulacak, müteakiben Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile Şanlı Bayrağımız göndere çekilecek.

Şenlik Yürüyüşü 23 Nisan 2014 Çarşamba günü saat 09.15 da Atatürk Anıtı önünden başlayarak İnönü

Kapalı Çarşısı üzerinde son bulacak. Kutlama töreni 23 Nisan 2014 Çarşamba günü saat: 10.00'da İnönü Kapalı Çarşısı üstünde yapılacak.

Kapalı Çarşısı üzerindeki program şöyle: "Anaokullarının gösterilerini sunması,Halk oyunlarının gösterilerini sunması,Müzik gösterisinin sunulması, Resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi, İlkokul-Ortaokulların gösterilerini sunulması, İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından müzik dinletisi sunulması."

Bu arada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle öğrencilerin ziyaret programı da şöyle:

"Vali Vasip Şahin'i Şehit Murat Doğru İlkokulundan öğrenci Mehmet Onur Koç ile öğretmen Nuri Değergözü saat 09.30' da Makamında ziyaret edecek ve öğrenci Valilik görevini sembolik olarak üüüüüüüüüüdevralacaktır.

Garnizon Komutanını Mehmet Akif Ersoy Ortaokulundan öğrenci Göksu Balkan ile öğretmen Zarife İLKGÜZ saat 13.30' da Makamında ziyaret edecek ve öğrenci Garnizon Komutanının görevini sembolik olarak devralacaktır.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı Şehit Konuk İlkokulundan öğrenci Eylül Ada Keyhan ile öğretmen Fusun Akkurt saat 14.30' da Makamında ziyaret edecek ve öğrenci Belediye Başkanlığı görevini sembolik olarak devralacaktır.

Milli Eğitim Müdür Vekili Mahmut Berk'i Sadiye Ünsalan Ortaokulundan öğrenci Ela Sülü ile öğretmen Mehmet İnan saat 15.00' de Makamında ziyaret edecek ve öğrenci Milli Eğitim Müdürlüğü görevini sembolik olarak devralacaktır. " - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 94.yıldönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement